design oklobdzija.com
   

Az alapanyag szelektálás és a szakszerű ipari feldolgozás mellett a Delikates gondot fordit a végtermék tetszetős csomagolásárais, hiszen a vásárlók ily módon ismerhetik meg azokat a minőséges termékeket melyek a céget ismertté és keresetté tették úgy a hazai mint a külföldi piacon. A cégnél 2006-ban bevezetésre került a minőségügyi és élelmiszerbiztonsági rendszer -HACCP, mely rendszer működtetésével garantáljuk, hogy az értékesítésre kerülő termék minőséges, élelmiszerbiztonságát az EL) által előirt módon végeztük vevőink megelégedésére.

 

A martonosi „Delikates spice & pepper" cég fő termékei a fűszerpaprika őrlemények, melyek a minőséget képviselik, hiszen a legkiválóbb alapanyagokból készülnek. A vállalkozás sikerének titka pedig a hagyományban és a hosszú évek tapasztalatában rejlik.

A Delikates fűszerpaprika készítményeit 3 csoportra oszthatjuk: piros édes őrölt fűszerpaprika, piros csipős őrölt fűszerpaprika valamint csipős zúzott fűszerpaprika.
E mellett a fűszerpaprikát a piac követelményei alapján a következő minőségi kategóriákba csoportosítjuk:

  1. delikates extra őrölt fűszerpaprika 120 ASTA-tól
  2. delikates őrölt fűszerpaprika 100-120 ASTA
  3. piros édes őrölt fűszerpaprika 80 - 100 ASTA
  4. piros erős őrölt fűszerpaprika kapszaicint tartalmaz 0,05 - 0,07%
  5. világos piros erős őrölt fűszerpaprika kapszaicint tartalmaz 0,05 - 0,07%

Termékeink a következő csomagolásban kaphatók:
5, 10, 20, 25 és 40 kg zsákos ledig kiszerelésben - 100, 200, 500 és 1000 g zacskóba csomagolva.Termékeink szállítását megbeszélés szerint bonyolítjuk a vevő elvárásának megfelelően.

srpski l magyar l english